2016. január 16., szombat

Lángoló Nirvana 02


Most, hogy megszületett az elhatározás, meg is hoztam a sorozat 2. részét. Annak ellenére, hogy ez nem az általam leginkább kedvelt fantasy kategória, a régi kor miatt mégis ugyanannyira rabul ejt a látvány varázslatok nélkül is. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy fog alakulni az egész sorozat, mert nagyon jókat olvastam róla. Az angol szövegével egy kicsit azért meggyűlt sok helyen a bajom, de igyekszem a tőlem telhető legtöbbet kihozni belőle, és inkább többször elolvasom (így legalább az elgépelések nagy részét is kiszúrom :P).

Online: Viki
Videó: Openload

3 megjegyzés:

  1. Kedves Bettina!
    Van néhány sorozat, amit a Viki-n fordítasz, ide nem raktál ki, de már egy ideje nem készült belőle új rész. Ilyen a Boysitter, a Love Cheque Charge vagy éppen a The New World. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket még tervezed folytatni? Én nagyon örülnék neki, mert eddig is nagyon jól válogattál a sorozatok között, és a leírások alapján biztosan ezek is jók lennének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Azokról egyelőre nem tudok semmit se mondani. A Boysitter-hez van már valaki, aki nyári szünetben legkésőbb szeretné a maradék részeket lefordítani. A Love Cheque Charge iszonyatosan hosszú, és ezt nem tudtam, amikor elkezdték vetíteni a sorozatot, a The New World pedig jobb sorozatok miatt szorul háttérbe. Nem tudok semmit se ígérni ezekkel kapcsolatban. Szívesen folytatnám mindkettőt, de a jelenleg fordított sorozatai jobban érdekelnek, és egyszerűen nincs több kapacitásom, mindig jönnek az új sorozatok is, de időm nem lesz több.

      Törlés
  2. Bettuska!
    Köszönöm a 2. részt ! (Y)
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés