2016. január 23., szombat

Qin Legendája 08


Tian Ming és Shao Yu megpróbálnak lebuktatni egy magát vaknak álcázó jóst úgy, hogy Shao Yu női ruhába bújik. Az akció némiképp balul sül el, így Rong Er el akarja távolítani Tian Ming erejét.

Online: Viki
Videó: Openload Uptobox CDrama - Doramax


Egyéb:
Jobb oldalt létrehoztam egy szekciót, ahová a jelenleg szüneteltetett fordítások kerülnek (remélhetőleg a számuk nem nagyon fog nőni). Ezekhez a közeljövőben nem várható folytatás, de nagyon gondolkodom rajta, hogy a Love Buffet-t egyáltalán folytassam-e valaha is, mert amellett, hogy roppant módon idegesít a főszereplő lány, még a Viki-s időzítés is egy rettenet.
A The Legend of the Ancient Sword folytatása előbb-utóbb be fog következni, de egyelőre jegelem, hogy a jelenleg futó sorozatok mellett a Nirvana In Fire is szerephez juthasson (az a legvalószínűbb, hogy ha ezt befejezem, akkor fog az ősi kard következni).

A Madame Antoine sorozat, amit már tavaly ősszel beharangoztam, most végre el is indult, bár akkor úgy terveztem, hogy addigra a Sweet, Savage Family-nek vége lesz. (Hát a sorozatnak vége is lett ugye, csak épp az angol felirattal haladnak lassan Viki-n. -.-)
Mivel az MA licenszes lett Viki-n, ráadásul Magyarországról is elérhető, ezért mindenképp nekilátok, amúgy se egy hosszú sorozat. Az első rész 1-2 napon belül várható is. ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése