2016. január 5., kedd

Brománc 12 - Szeretlek... ahogy vagy


Egyetlen szót mondanék erre az epizódra: VÉGRE!!!! ;)

Felirat: Bromance 12
Online: Viki
Videó: Uptobox - Openload - AT

7 megjegyzés:

  1. Bettina Kedves!
    Nagyon szuper, és gyors vagy!
    Köszönet érte ! :)
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés
  2. Bettuska, NAGYON-NAGYON köszönöm! ♥ Iszonyú korán kész lettél, már rálestem a százalékokra a munkahelyemen, és teljesen lázba jöttem, amikor azt láttam, hogy 99% kész. Legszívesebben hazateleportáltam volna magam, hogy azonnal nézhessem. Ma még túlóráznom is kellett, de amint volt lehetőségem, megnéztem, aztán újra legjobb jeleneteket, aztán megint újra, aztán a végét megint újra és így tovább, hogy majdnem elfelejtettem megkönni. Szóval még egyszer köszönöm, ez a rész is eszméletlenül jó, nem tudok betelni vele. :)
    Andi

    VálaszTörlés
  3. Bettuska, csatlakozom Andi véleményéhez: nagyon gyors vagy, és nagyon köszönöm ezt a csodálatos részt!!! Én is rongyosra néztem már, egyszerűen megunhatatlan!

    VálaszTörlés
  4. Már meg is néztem, de csak most köszönöm meg! Remek epizód volt, nekem is nagyon tetszett!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Bettuska! Köszönöm a gyorsaságod. Szerintem sok mindenkinek okoztál nagy örömöt ezzel a sorozattal. Nanát nagyon sajnálom, szinte fáj érte a szívem. Bízom benne, hogy végig fog szerepelni a sorozatban, szép kis párost alakítanak Bii-vel.Már tőlük is várnám a csókot.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Bettuska! Köszönöm a gyorsaságod. Szerintem sok mindenkinek okoztál nagy örömöt ezzel a sorozattal. Nanát nagyon sajnálom, szinte fáj érte a szívem. Bízom benne, hogy végig fog szerepelni a sorozatban, szép kis párost alakítanak Bii-vel.Már tőlük is várnám a csókot.

    VálaszTörlés
  7. Hátha valaki még nem látta a másik előzetest:
    https://www.youtube.com/watch?v=y-5XZHsGerc
    Tűkön ülve várom a következő részt. :)
    Andi

    VálaszTörlés