2016. január 9., szombat

A Négyek 44.... Itt a vége


Kedves fiúk és lányok!
Befejeztem a The Four című sorozat utolsó részének feliratát is. Bevallom, hogy két helyen improvizáltam, mert hiányzott az a sor, de szerencsére gyakran ismétlik magukat (és egymást XD) a szereplők, így annyira nem hiszem, hogy mellélőttem volna. :P Na és egy résznél teljesen hiányzik sajnos az angol szöveg (egy ráolvasásnál), ezért azt ki is hagytam. Ha ezt egyszer pótolják, akkor én is fogom, de addig se ront túl sokat az epizód érthetőségén, na és a sorozat kerek egészén.
Amint Viki-n is lehet tovább fordítani, oda is be fogom másolni a felirataimat, és akkor az online elérhetőség is végig meglesz.

Felirat: The Four 01-44

A sorozat helyét idővel majd a Nirvana In Fire veszi át, a többit pedig még átgondolom, és jelezni fogok majd. ^^

5 megjegyzés:

  1. Kedves Bettuska!
    Köszönöm szépen az utolsó két részt is. Férjem nagy izgalommal várja, hopgy végognézhesse. Amit eddig látott/tunk belőle, az nagyon izgalmas volt.
    Üdv.,

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen Bettuska! Szemezgettem eddig is ezzel a sorozattal, most hogy elkészült különösen kedvet kaptam hozzá. Üdv. Gyöngyi

    VálaszTörlés
  3. Kedves Bettuska! Nagyon köszönöm, hogy ezt a fantasztikus sorit lefordítottad, imádtam az elejétől a végéig. Örök hála érte :D

    VálaszTörlés
  4. Kedves Bettuska! Köszönöm szépen a befejező részeket. Ez a sorozat biztosan a kedvenceim közé fog tartozni.♥♥♥

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm! :)

    VálaszTörlés