2016. november 10., csütörtök

Romantic Doctor Kim


Cím: Romantic Doctor Kim / Romantikus Doktor Kim
Származási ország: Dél-Korea
Megjelenés éve: 2016
Epizódok száma: 20
Műfaj: Orvosi, romantikus

Történet:
Boo Yong Joo (Han Suk Kyu) híres sebész volt, mindenki "Isten Kezeként" ismerte, míg nem váratlanul eltűnt, és senki sem tudta, pontosan miért. A későbbiekben Kim tanár úrként, a "Romantika Orvosaként" bukkan fel, és elvonultan élvezi az életet. Kang Dong Joo-ból (Yoo Yeon Seok) azért lett orvos, hogy lenyűgözzön valakit, Yoon Seo Jung-ból (Seo Hyun Jin) pedig azért, hogy valaki elismerje. A Kim tanár úrral történő találkozásuk után megtanulják értékelni az élet apró örömeit és a szerelem nyújtotta vigaszt. A "Kim tanár úr, a Romantika Orvosa" egy 2016-os dél-koreai sorozat, melyet Yu In Sik rendezett.

Főszereplők:
Han Suk Kyu (Boo Yong Joo)
Yoo Yeon Seok (Kang Dong Joo)
Seo Hyun Jin (Yoon Seo Jung)

Feliratok (kétféle verzió):

Online:


43 megjegyzés:

 1. Kösziii a fordítást!! Most néztem meg az első részét és nagyon király volt. Egy jelenet miatt már elnyerte a tetszésem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, nem a golflabdás miatt. :,D

   Törlés
  2. Bettuska aranyos vagy, hogy az új munkád mellett még jut idő fordításra. Nagyon szeretünk érte és mint a kisgyerek a csokit, várjuk, mikor kapunk még.

   Törlés
 2. Szia Betti!Köszönöm hogy forditod ezt a sorozatot....Jo munkát és kitartást ehhez a koreai sorozathoz:D Üdv Apoca

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Szia! Én is hálás vagyok, hogy fordítod! :-)

  VálaszTörlés
 5. Jó kis sorozat.Köszönöm a munkádat.

  VálaszTörlés
 6. Jó kis sorozat.Köszönöm a munkádat.

  VálaszTörlés
 7. Még mindig bejön a sorozat, köszi az újabb részt.

  VálaszTörlés
 8. Szeretném itt is megköszönni, aranyos kis történet kerekedik majd belőle...izgalomban nem lesz hiány! Kata58

  VálaszTörlés
 9. Bettuska!
  Nagyon köszi a fordítást!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 10. Drága Bettuska,
  Nagyon köszönöm az 5. rész a dokis sorozatodból. Imádtam, amikor a fruisztráld doktornő segéd el kezdte énekelni a Big Bang számát, a Lúzer vagyok-ot és közben a lepedőket hajtogatta. Majd eldobtam magam, amikor megjelent a háta mögött a főkórház igazgatójának önmaga és a kórház pozicióját féltó kollégák által túlértékelt fiacskája, hogy az őrült bálnát keresse. Ezt a jelenetet úgy hiszem megnézem még párszor, hogy leküzdjem a vágyat, hogy ne nézzek bele a következő részekbe még fordítás nélkül. Nehéz lesz leküzdenem magam.

  VálaszTörlés
 11. Bettuska köszönöm, hogy ilyen gyors voltál!Épp hogy adásba adták és máris lefordítottad. Jó kislány voltam, megálltam, hogy eddig ne nézzek bele felírat nélkül. Voltak nagy meglepetések ebben a részben. Meg pofára esések. Jó volt.

  VálaszTörlés
 12. Szia Bettina, csábít ez a sorozat, pedig gyűjtögetős vagyok, és maratonozok általában. Lehet hogy ebbe belekezdek, mert nagyon szeretem az orvosi sorikat. Köszönöm a munkádat!! ♥♥

  VálaszTörlés
 13. Nagyon szépen köszönöm.:)

  VálaszTörlés
 14. Hűha Bettuska, milyen sok mindent fordítasz, az ember azt hinné, hogy egy főállású fordító vagy. A Romantic dr-t nézem (imádom) a jelenlegi fordításaid közül,meg a Mrs Tempert nézném, mert kíváncsi vagyok a befejezésére.Mindenesetre nagy-nagy köszönet, hogy kevéske szabadidődben a magad gyönyörűségére készített fordításaid a mi gyönyörűségünkre is szolgál. Hol sikerült ilyen jól angolul megtanulnod? (gondolom angolból fordítod vagy tán koreai nyelvből?)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gimiben volt egy nagyon jó angol tanárnőm, aki külön foglalkozott azokkal, akiket érdekelt is a nyelv. Az alapokat tőle kaptam. Aztán dalszövegeket fordítgattam saját magamnak, hogy értsem, miről szólnak, meg új szavakat tanuljak, és olyan 18 éves korom körül kezdtem el animéket fordítani, most pedig pár éve a sorozatokat. ^^ (Angolból.)

   Törlés
 15. Nagyon szépen köszönöm ennek a remek sorozatnak a fordítását! :D

  VálaszTörlés
 16. Nagyon szépen köszönöm ennek a remek sorozatnak a fordítását! :D

  VálaszTörlés
 17. Köszi, hogy fordítod! :-) Hálás vagyok én is!

  VálaszTörlés
 18. Köszönöm az eddig Romantic Doctor Teacher Kim fordításodat. Mikorra várhatjuk a többi részt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 9. részt elkezdtem már. Nem nagyon volt alkalmam fordítani mostanában, de majd talán írok egy beszámolót érdekességképp az okairól. ;) Szerdától lesz otthon is netem, onnantól talán több frissítéssel tudok majd jelentkezni.

   Törlés
 19. Most kezdtem nézni ezt a sorozatot, két nap alatt "lenyomtam" a nyolc részt. Nagyon tetszik, végre nem a szokásos klisék. Várom a folytatást, és köszönöm.

  VálaszTörlés
 20. Én hasonlóképp jártam: Újév napján délután bele szerettem volna lesni, és az első rész után képtelen voltam abbahagyni!Azonnal rajongó lettem :) Imádom, és izgatottan várom én is a folytatást! Köszönöm Bettuska az eddig elkészített feliratokat! :)

  VálaszTörlés
 21. Köszönöm a fordításokat, várom a következő részt. Jó munkát és eredményes boldog újévet kívánok!

  VálaszTörlés
 22. Nagyon köszönöm a 11. rész feliratát.

  VálaszTörlés
 23. Bettuska nagyon köszönöm a fordításaid, de a 13. rész felirata nincs a megán, csak a vikis. Ha lesz egy kis időd pótolnád? Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem volt időm aznap a 13. rész átidőzítésére, mert akkor volt az újév első teliholdja, ami kínai ünnep; mentünk vacsorázni. ^^ Aztán meg kiment a fejemből. :P Időközben a 14. rész is elkészült (azt nem a saját gépemen csináltam, itt azért nem is tudtam még jelezni), mindjárt időzítem mindkettőt, aztán felteszem. ^^

   Törlés
 24. Kedves Bettuska! Köszönöm a 16.rész fordítását és nem különben az előző részekét is! Köszönöm, hogy ránk áldozol az értékes szabadidődből és azt sem felejthetjük el, hogy mindezt önzetlenül teszed!Más nevében nem beszélhetek, de részemről ezer köszönet érte! :D :D

  VálaszTörlés
 25. Köszönöm az újabb két rész fordítását! :D

  VálaszTörlés
 26. Szia Bettuska!

  Köszönöm szépen a Romantik....1-19. részének a feliratát és a munkádat. Szeretném megkérdezni, hogy 20, vagy 21. részes-e a sorozat, mert a letöltő helyeken 20.rész van fent, vagy esetleg várható, hogy még a 21.-et is föl fogják tenni? Üdv: csabamama2

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 21. rész "00" vagy "Untold Story"-ként szerepel (például itt: http://smallencode.com/download-drama-korea-romantic-doctor-teacher-kim/)

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm a válaszod és a segítségedet. Üdv: csabamama2

   Törlés
 27. Kedves Bettuska!
  Köszönöm szépen a 19. rész fordítását és kitartást kívánok az utolsó két rész fordításához! :D

  VálaszTörlés
 28. Nagyon köszönöm az újabb feliratokat.

  VálaszTörlés
 29. Szia Bettuska!
  Nagyon köszi a fordítást!!!!!!!

  VálaszTörlés
 30. Köszönöm szépen a 20. rész feliratát a Romantic....-nak:-))

  VálaszTörlés
 31. Kedves Bettuska! Itt is szeretném megköszönni az utolsó rész fordítását és ez úton is gratulálok a sorozat befejezéséhez! Szép hétvégét kívánok! :D

  VálaszTörlés
 32. Kedves Betti! Köszönöm szépen a teljes sorozat fordítását! Sehol nem találtam, hogy honnan lehet a feliratodhoz a videót letölteni. avistaz torrentre gondoltam elsősorban, ha van hozzá. Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. smallencode.com/download-drama-korea-romantic-doctor-teacher-kim/

   Törlés
 33. Sziasztok eltudnád küldeni a romantic doctor feliratát köszönöm foonix11@gmail.com

  VálaszTörlés