2015. december 15., kedd

Hírek

Egy jó hírrel köszönnék ma be, amit igazából tegnap kaptam, de még nem jutottam el odáig, hogy itt is közzétegyem. Arról lenne szó, hogy Viki-re felkerült az én ajánlásomra a 'The Legend of Qin' sorozat, Magyarország is licenszet kapott, és már meg is kezdtem a csapattagok gyűjtését, az első részt ma reggel be is időzítettem, van már egy pár kínai-angol fordítóm is, így remélhetőleg beindul majd a dolog. Az első 18 részt már fel is töltötte a Viki az oldalra.
Nem nagyon számítottam ilyen örömhírre, főleg nem pont a születésnapomat megelőző órákban, így kicsit fel is rúgta a terveimet, de majd kialakul szép lassan, ha nem lesz ilyen karácsony előtti bolondokháza és melótumultus.

A data.hu-ra feltöltött feliratok kapcsán több olyan észrevételt is kaptam, hogy Gateway 502 hibaüzenet lép fel bizonyos feliratoknál. Fogalmam sincs, miért van ez, mert elvileg csak többhetes inaktivitás után kerülne törlésre egy-egy fájl, és hát a hibásak között volt a pár napja feltöltött The Four 32. rész felirata is. Valószínűleg inkább át fogom pakolni majd az összes feliratot Mega-ra, hiszen azok bőven férnek még oda, és onnan nem is fog törlődni. Ehhez kérek egy kis türelmet; nem biztos, hogy ezen a héten meglesz. A The Four feliratokat tegnap már kijavítottam, de azokon kívül is biztos van hiba, amiket már jeleztetek felém. Hétvégén igyekszem rá időt szakítani.

A Bromance 9. részének feliratát elkezdtem, bár nagyon keveset haladtam benne, és fáradt vagyok, ezért inkább korán fekszem és korán kelek; egyelőre szinte csak a dalszövegeket másoltam át bele, illetve az "előző részek tartalmából"-t.

Bubblegum 15-16. része is megjelent, úgyhogy Bromance után mindenképp az fog jönni, a "TLoQ"-hoz egyelőre még úgyis gyűjtöm a csapattagokat, és hát van elég megválaszolandó üzenetem is most miatta, plusz első olyan csatornám, ami jelenleg futó sorozaté, és egy kis tanácsot is kértem valakitől, még az ő válaszára is várok. ^^

A The Empress of China tekintetében annyit tudok mondani, hogy 99,99% már, hogy bekerül a tervek közé, de 2015-ben nem fogok még nekiállni, az tuti. A részeket már letöltöttem AT-ról, azokból ki tudom szedni a feliratot is, így időzítenem nem kell hál'Istennek, aztán megnézem a kisméretű verziót is, amihez remélhetőleg passzolni fog a felirat. A The Four-t előbb mindenképp szeretném befejezni, és nagyon átgondolni, mit-hogy csinálok, illetve most kell megálljt parancsolnom magamnak, szóval nem is nagyon fogok az új sorozatok között nézelődni, mert már most találtam egy 2016-os wuxia-t, aminek a címét sticky note-ra már le is firkantottam magamnak. :D Szóval nem, nem szabad... :x 

Nos, mára ennyi voltam. :)

3 megjegyzés:

  1. Kedves Bettuska! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! Már megint egy nagyon jó kis sorozatot szemeltél ki. ♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Bettuska, sok boldogságot, jó egészséget és temérdek sikert kívánok szülinapod alkalmából! A lendületed, lelkesedésed elképesztő! ♥ ;-)
    Andi

    VálaszTörlés
  3. Szia Betti! :)

    Már nagyon megkésve, de: Boldog szülinapot így utólag! :) Sok jó sorozatot kívánok! XD - persze kínaiakat -

    Üdv: Shaolin Bunny

    VálaszTörlés