2015. december 3., csütörtök

A Négyek 27. rész

Elkészültem a Bromance és Bubblegum részek miatt félbehagyott The Four felirattal. Ebben a részben Vadász már kevésbé idegesítő, Yi Yi magára haragítja Vasmarkút, Hidegvérű mérgezése pedig nem látszik gyógyulni. Mindeközben a Császári Udvarban is zajlanak a színfalak mögötti események, An Shi Geng már tervezget.

Felirat: The Four 27 (Doramax-os és Vikis verzióhoz is passzol ez a rész)
Online elérhetőség: 27. rész a Vikin
Direkt letöltés: Doramax

Egyszer már jeleztem, de még egyszer felhívnám rá a figyelmet, hogy az AT-n megtalálható torrent egy teljesen más verzió, úgy látom, hogy méghozzá egy bővített, mert abszolút nem passzol még a részek hossza sem, a részek száma meg pláne nem, így ahhoz nem tudom átidőzíteni a feliratokat.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Bettuska! Köszönöm szépen a felirataidat. Érdeklődni szeretnék, hogy az angol csapat továbbhaladt már a 33 résztől? Tudod majd tovább fordítani nekünk?♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Hát az az igazság, hogy egy szerkesztőjük van, és hetekkel korábban ígérte, hogy neki fog állni a maradék részeknek, de azóta se történt semmi. Arra gondoltam, hogy valószínűleg Vikin kívül folytatom, és majd ha ott is start jelet adnak, akkor oda bemásolom majd a kész felirataim, mert nagyon nem akarok hónapokig vesztegelni vele, ha már ilyen jól belejöttem. :P És hát nem csak 1-2 részről van szó. >< Addig marad majd a letöltős verzió.

    VálaszTörlés