2015. december 20., vasárnap

Bubblegum befejező része - Így közelít meg egy új tavasz a réseken át


Nem hittem volna, hogy még ma közölhetem veletek az örömhírt, de sajnos (vagy szerencsére) egy rémálomnak köszönhetően előbb sikerült felkelnem a délutáni alvásból, így maradt elég időm befejezni a 16. részt.
Összességében véve nekem tetszett a sorozat. Nem mondanám olyan könnyed darabnak, erősen operál az érzelmekkel, én többször bekönnyeztem rajta a szomorú és a boldogsággal teli részeken is - a végén is. Ha egyetlen szóban szeretném összefoglalni a dorama lényegét, akkor azt mondhatom, a boldogságról szól, még akkor is, ha sokszor nem úgy tűnik, főleg a közepe tájékán.
Megint nem bántam meg a választásomat, mivel Jung Ryu Won személyében egy nagyon szimpatikus, aranyos színésznőt ismerhettem meg, Lee Dong Wook pedig végig elbűvölt a kedves mosolyával (bár az öltözködési stílusa néha hagyott némi kivetnivalót, gondolok itt a rózsaszín zakóra :P).
A technikai kivitelezést már egyszer említettem, de nagyon tetszettek benne a kameraállások és a jelenetek közti átmenetek. Figyeljetek majd ti is oda rá, és egy plusz élménnyel gazdagodhattok a szívhez szóló történet mellett.

Nos, a feliratot innen tölthetitek le az utolsó (illetve az összes) részhez: Bubblegum 16. rész
A videókat beszerezhetitek AT-ről (a feliratokat oda is feltöltöttem, bár csak a legkisebb méretű részhez, mert nem szoktam nagyon megtartani semmit, a helyet legalább ne foglalja le annyira :P), Doramax-on szintén mindent megtaláltok, FreeKoreanDramas oldalon is, illetve az utolsó részt Uptobox-ra is feltöltöttem.
Az Uptobox videókat nem biztos, hogy pótolni tudom majd, de végülis ezek az AT-ról származó epizódok, amik Doramax-on is megtalálhatók (talán kisebb méretben, rosszabb minőségben), csak nem nagyon kell bányászni, ha így külön is megadom a felirattal együtt a letöltési lehetőséget. ^^
Ha végignéztétek velem a sorozatot, vagy majd a jövőben átfuttok rajta, nyugodtan írjátok meg a véleményeteket! :)

4 megjegyzés:

  1. Kedves Bettina!
    Köszönöm szépen a teljes sorozat fordítását.Folyamatosan gyűjtögettem és így, hogy már teljes a sorozat jöhet a maraton. :))
    Üdv: anoli

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm a fordítást :D :D

    VálaszTörlés
  3. Kedves Bettina !
    Köszönöm szépen a sorozat fordítását valóban a boldogság kialakulása ..szépen fel lett építve ..tetszett a sorozat de a rózsaszinü kabát hát az nem a Lee Dong Wok-kon jaj meg a boka villantós nadrágja ..Köszönöm ...

    VálaszTörlés
  4. Bettuska Kedves!

    Nagyon szépen köszönöm a Bubblegum teljes fordításáért a munkádat. Kívánok Neked és a családodnak kellemes ünnepeket és örömökben gazdag életet. Üdv.szeretettel: Ildikó

    VálaszTörlés