2015. december 8., kedd

Brománc 8. Rész



Felirat: Bromance 08 (AT-hez is jó)
Videó: Openload & Doramax
Online: Viki


9 megjegyzés:

  1. Kedves Bettuska!
    Nagyon, nagyon szépen köszönöm a 8.részt!
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés
  2. Micsoda befejezése lett már megint. Most ismét tűkön ülhetek egy hétig! Köszönöm a gyors fordításodat!♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Szia.
    Nagyon koszonom a 8 reszt.Nem is gondoltam,hogy mara mar kesz is leszel.
    Millio koszonet erte. :-)
    Udv Kispocok84

    VálaszTörlés
  4. Bettuska, nagyon köszönöm a 8. részt! ♥♥♥ Gyors vagy, mint a villám! Látszik, hogy tényleg a kedvenced, ahogy írtad. ☺ Nekem is nagy kedvencem lett, a saját fordításomon kívül most ez az egyetlen ázsiai sorozat, amit nézek, de így is csomó időt töltök vele, néha csak azzal, hogy fotókat, gif-eket, betétdalokat keresgélek, vagy jeleneteket vágok ki a videókból. Teljesen elvarázsolt a sorozat! Egyetlen félelmem, ami nem hagy nyugodni, hogy nehogy elrontsák a folytatást. Eddig annyira jól megcsinálták (sztori és megvalósítás szempontjából is), hogy nagyon rosszul esne, ha elrontanák a folytatást vagy a végét. Minél jobban tetszik egy sorozat, annál jobban rettegek ettől, úgyhogy a vasárnap estét szinte sokkos állapotban töltöttem a képernyő előtt, miután rábukkantam yt-on a 9-es előzetesére. A 8-ast akkor még nem is láttam, de miután azt is megnéztem, azután sem lett nyugodtabb. Remélem, nem baj, hogy ennyit írok, de egyszerűen muszáj ezeket leírnom.
    **********spoiler:***************
    Az sokkolt le, amikor megláttam Yanuo-t lányruhában, parókában cseverészni, andalogni Zifeng-gel. Igazából hirtelenjében azt se tudtam, nem időugrás miatt van-e, és már túlvannak a szülinapon, vagy egyszerűen lebukott a lány. Bárhogy is van, teljesen korainak érzem, még ne bukjon le, könyörgöm! Mi lesz akkor a többi 12 részben?! Szóval a frászt hozták rám. Aztán reggel, munkába menet beugrott, mi van, ha Zifeng annyira el van varázsolva, hogy ezek után se esik le neki, hogy lány, és megint beveszi a mesét, hogy ezúttal meg az unokatesó miatt öltözött így (ami persze végül is igaz). Szóval most nem tudom, de nagyon remélem, így van. Kár lenne máris lebuknia. Te/Ti nem így gondoljátok?
    ********spoiler vége**********
    Bettuska, kérlek, írd meg, nem zavaró-e, ha ide írom, ebbe a formába a véleményem, gondolataim, vagy ha igen, akkor hol tehetem meg. Előre is köszi! :)
    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem gond, hogy leírod a véleményed, szívesen olvasom (gondolom mások is ^^).
      Én arra számítok a következő részben, hogy azt hazudja majd, előbb jött vissza a húga. :D

      Törlés
  5. Érdekes, ez eszembe se jutott, amit felvetettél, pedig erre is van esély. Habár... ahogy az előzetesben belekarol a lány, kissé túl intimnek tűnik annak fényében, hogy két ismeretlenről van szó (legalábbis a húgát eddig nem ismerte, teljesen új személyként tekintene rá). Igaz, Yanuo-ként is fura az a belekarolás. Mindenesetre ennyire még sose vártam a következő részt. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Én azért izgulok, hogy a lány tesó Yaunot,megszereti-e, elfogadja-e Zifeng...
      Hiszen az érzelmek kialakultak már a "fiú" Yauno iránt.
      Vagy először mérges lesz Zifeng és majd átgondolva,feldolgozva a történteket, örül hogy mégse férfiba lett szerelmes.... Na ne ábrándozzak , ha nem várjam a következő heteket...ahhhhh

      Törlés
  6. Tudom, kicsi esély van rá, de én annak örülnék, ha nem is kéne felbukkannia Yanuo húgának, vagyis nem kéne kiadnia magát a saját húgának, inkább kitalálnának valami más megoldást. A hazudozásnak is van határa, és az, hogy eddig nem mondhatta el, hogy lány, azt még valahogy meg lehet érteni, mivel ott az a jóslat, meg minden, de hogy belekeverjen egy kitalált húgot is, az már szerintem sok, nem lenne szép tőle ezzel átverni Zifeng-et. Én inkább arra gondoltam, bár ez elég vicces lenne, hogy a sajtó miatt azt hazudnák (ami igazából nem hazugság), hogy Yanou nem is fiú, és "lánynak" adná ki magát. Vagyis Zifeng kérné meg, ezentúl adja ki magát lánynak, ha már úgyis olyan jól áll neki a lányruha meg a paróka. :))
    Andi

    VálaszTörlés
  7. https://www.youtube.com/watch?v=Yl94mds8Ur4
    Hátha még nem láttátok. ;-) Ez a jelenet is benne lesz a kedvencekben. ;-)
    Andi

    VálaszTörlés