2015. december 26., szombat

Barbárok, hősök, titkok...

Ma három sorozat feliratait hoztam nektek, vagyis nem teljesen igaz, mert az egyikét még nem. ;)


Sweet, Savage Family: Elkészült az 5. rész felirata, de elég hiányos. Szerintem csak azért engedélyezték a további nyelvekre fordítását, mert sokat késlekedtek vele. Egyelőre így nem szedem le, mert az előző részeket is javítgatták már, így bízom benne, hogy hamarosan ebbe is beleszerkesztik majd azokat a sorokat. Addig is Viki-n meg tudjátok nézni.


The Legend of Qin: Sikerült végre szereznem egy jó, aktív és lelkes angol szerkesztőt, aki az első rész feliratát elég jól kipofozta, úgyhogy remélem, a továbbiakban is kitart. :) Ahogy ő átnézte, javította, egyből neki is álltam itthon a fordításnak. Facebook-on már jeleztem, most itt a felirat is, illetve a letöltési lehetőség videóhoz. Egyébként majd némi információs segédanyagokat is tervezek a sorozathoz, ami segíthet jobban megérteni bizonyos dolgokat. Fantasy ugyan, de valós történelmi eseményekre épül.

Passzol a CDrama-n megtalálható videókhoz.
Online: Viki
Videó: CDrama


Beautiful Secret: Ennek a sorozatnak is elkészült az első felirata. Elég "gagyi" a szövege, így nem lesz egy nagy fejtörést okozó fordítás, azt hiszem. :P Maximum a betétdaloknál fogok leragadni. Eddig a műfaja "zenés dráma" (szerintem). :P Aztán majd meglátjuk, hogy alakul a későbbiekben.

Felirat: Csodás titok 01
Online: Viki
Videó: Uptobox - Openload


3 megjegyzés:

  1. Üdv.
    Köszönöm a feliratokat. Kellemes ünnepeket kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Bocs' a zavarásért, de szeretném megkérdezni: az Empress of China-hoz már van angol felirat? (Nem mintha én fordítani akarnék!) De az AvistaZ torrentről töltöttem le magát a sorozatot, és ott eléggé kérdéses volt. Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy Te talán máshonnan töltötted le. Megmondanád, hogy honnan? Mert akkor én is megpróbálnám onnan letölteni a sorozatot, hogy majd passzoljon a felirat... Szeretettel: Rosarium

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy mkv verzió, amiben benne van az angol felirat: https://avistaz.to/torrent/34597-tvb-the-empress-of-china-2015-complete-hdtv-h264-2audio-720p-censoredcleavages Én ezt szedtem le, ebből fogok dolgozni. A másik fellelhető angol felirat, ami a 96 részes verzióhoz készült, az valami rettenet. :S

      Törlés