2015. szeptember 1., kedd

The Eccentric Daughter-In-Law (The Virtual Bride)



Hanyatló sztárként egy varieté műsorban való részvétel újra beindíthatja a hírneved. Oh In Young (Kim Dasom) egy K-pop lánybanda néhai tagja, akinek zenei karrierje a csúcspont után egyből lehanyatlott. A karrierje és a népszerűsége visszanyerése érdekében In Young beleegyezik egy valóság show-beli szereplésbe, ami nem valódi anyósokat hoz össze a nem valódi menyeikkel. In Young Yang Choon Ja (Go Doo Shim) menye lesz, aki egy hagyományos, paraszti család matriarchája. Cha Myeong Seok (Ryu Soo Young) az ál-férjévé válik, Cha Young Ah (Son Eun Seo) pedig a sógornőjévé. Kang Joon Soo (Ki Tae Young) Young Ah férje, ugyanakkor In Young ügynökségének elnöke is. In Young új férje, Myeong Seok egy jóképű matematika profeszor, aki sosem járt senkivel, mivel "a legidősebb fiú legidősebb fia" stigmát viseli, ami sok nőt elijesztett, mert ez a státusz extra felelősségekkel jár egy ilyen kiterjedt családban. In Young és Choon Ja kapcsolata a képernyőkön perpatvarosnak mutatkozik meg, mivel In Young kénytelen tradicionális ruhákat viselni, miközben erjesztő agyagedények végtelen sorát mossa el. De vajon mi történik akkor, amikor a valóságot elhomályosítja a tévéműsor? A "Hóbortos Menyecske" egy 2015-ös dél-koreai sorozat, melyet lee Duk Gun és Park Man Young rendeztek.

10 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy feltöltöd ezt a doramát. Nem gondoltam volna, hogy Dasom ilyen jó színész. Nagyon megszerettem :)
    Azt szeretném kérdezni, hogy milyen időközönként jönnek a részek?
    A választ előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hetente két rész jön ki, de nem ígérhetem, hogy én is tudom tartani a tempót. A munkától és az itthoni dolgoktól függ. A 6. rész félig már kész van.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm az 1-6. részek feliratait. Jó kis sorozat, nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm sorozat feliratait! Nagyon szórakoztató nekem is tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen 1-7-ig részeket Bettuska!

    VálaszTörlés
  6. Bettuska, az 1 rész fordításának letöltő linkje nem működik, Lehet ne vetted észre , de aki most akarja letölteni nem tudja.Tudnád javítani???

    VálaszTörlés
  7. El se hiszem, hogy van Dasommal Dorama!:) Nagyon szeretem a Sistart, nem gondoltam volna.

    VálaszTörlés