2015. szeptember 1., kedd

Twenty Again

A sorozat a 38 éves anyukáról és háziasszonyról, Ha No Ra-ról, akinek a kapcsolata a férjével, Kim Woo Chul-lal megromlott. Woo Chul No Ra-t műveletlennek és alacsonyabb rendűnek tartja. No Ra ezért titokban leérettségizik és egyetemre jelentkezik, ahová fel is veszik. Azonban a 20 éves fia, Min Soo, ugyanarra az egyetemre nyer felvételt, sőt, még Woo Chul-t is áthelyezik oda professzorként. Ugyanezen az egyetemen tanít No Ra egyik gimnáziumi barátja, Cha Hyunk Suk is, aki mindig is szerelmes volt belé.
No Ra-nal még az első részek egyikében hasnyálmirigy rákot diagnosztizálnak, ezért eldönti, hogy az egyetemtől semmi sem tántoríthatja el, és ugyanazt akarja átélni, mint egy 18 éves diák, továbbá mindent ki akar próbálni, amit életében addig nem sikerült.


A feliratok innen, egyben letölthetők: Twenty Again 1-16A sorozat jópofa betétdala:42 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen a feliratokat :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen a feliratokat!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm az eddigi feliratokat. :-)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm az eddigi munkádat! Kíváncsian várom a történet folytatását!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a feliratokat és a munkát! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszönöm a fordítást!Örülök,hogy le is lehet tölteni a feliratokat. :)

  VálaszTörlés
 7. Lenne egy nagy kérésem! Ennek a sorozatnak az első három részét tudtam letölteni megáról. A többit nem, szeretném, ha segítenél ebben. Idősebb néni féle vagyok, nincs letöltéshez gyakorlatom! Előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
 8. Innen le lehet tölteni a részeket: http://doramax264.com/28091/twenty-again-drama-2015-00-sub-l-01-raw/
  Rámész a rész számára, aztán bejön egy ablak, ott a Skip AD-re kell kattintani. Utána ismét bejön egy oldal (www.embedupload.com), és ott a nagy zöld négyzetben vannak letöltési lehetőségek, ezeket kell végigzongorázni. http://www.embedupload.com/?d=3MYSSFGQH5 Itt például rámegyek az 2S (2Shared) linknél a Download Now-ra, a következő oldalon pedig lesz egy olyan szöveg, hogy You should click on the download link: http://www.2shared.com/video/J2j1lRoY/TwntyAgnE04WITHMmnN.html
  Erre rákattintasz. Aztán a kék Download feliratra. Azt hiszem, itt 4-5 videóra van limitálva, amit naponta le lehet tölteni, de ez 2S a legegyszerűbben működésre bírható direkt letöltő öldal.

  VálaszTörlés
 9. Az első részt megnéztem az indán. Nagyon tetszik, köszönöm a fordítást! A többit nem töltöd fel?

  VálaszTörlés
 10. Technikai gondok adódtak a részekkel - az első epizódot kivéve -, és nem tudom a feliratot beleégetni. Próbáltam már többször és többféleképpen, de nem ment sajnos, úgyhogy feladtam. :(

  VálaszTörlés
 11. Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!! Köszönöm szépen ezt a magas színvonalú fordítást, és nagyon-nagyon várom a folytatást is! Gratulálok a munkádhoz!

  VálaszTörlés
 12. Azt elfelejtettem írni, hogy letöltöttem, így az eddig lefordított részeket mind meg tudtam nézni!!! Csak így tovább, nagyon jó.

  VálaszTörlés
 13. Kedves Bettina! Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy sok mindent csinálsz is, ezért csak csendesen megkérdezném lesz remény arra, hogy ezt a sorozatot tovább fordítod ? Köszönet az eddigiekért is :)

  VálaszTörlés
 14. Nagyon szépen köszönöm,ne haragudj amiért türelmetlen voltam ! :)

  VálaszTörlés
 15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 16. Ezer köszönet a 6. részért is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 17. Köszönöm szépen az első 6 részt!! :)

  VálaszTörlés
 18. Köszönöm szépen , szorgalmasan gyűjtöm!!

  VálaszTörlés
 19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 20. Köszönöm szépen az eddigieket és a most készülőket is! :) Baromi jó kis sorozat.

  VálaszTörlés
 21. Szervusz Bettuska Kedves!

  Köszönöm szépen a Twenti....10-11. részének a feliratát, egyenlőre még gyűjtögetek.Üdv: Ildikó

  VálaszTörlés
 22. Kedves Betti!
  Köszönöm szépen a Twenty 1-12 részek feliratát. :)

  VálaszTörlés
 23. Kedves Betti!

  Nagyon szépen köszönöm, hogy lefordítottad ezt a kedves kis sorozatot! Én még csak pár napja fedeztem fel de nagyon boldog voltam, hogy valaki lefordította ezt a doramát. Már az elején kinéztem és elkezdtem letölteni hátha lesz még fordítója, egyik nagy kedvencem lett, az újra nézős sorozatok közé tartozik.

  A Jövőt illetőleg sok sikert és további jó fordításokat kívánok Neked!

  Bea

  VálaszTörlés
 24. Bettuska Kedves!

  Köszönöm szépen a Tewenty teljes forditásáért a munkádat, még nem néztem, de érdekel a történet. Üdv: Ildikó

  VálaszTörlés
 25. Köszönöm szépen ezt a sorozatot Neked Bettuska, és a gyorsaságod bámulatos!!

  VálaszTörlés
 26. Elkezdtem ezt a sorozatot nézni, nem is álmodtam, hogy egy ilyen gyöngyszemre akadok! Jókat nevettem, nagyon aranyos, szórakoztató, a két fiú csodás és azt hiszem ezt a nőcit is meg fogom szeretni (eddig nem sikerült). Hálás vagyok a remek feliratért, köszönöm szépen!!!

  VálaszTörlés
 27. Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását, Nagyon tetszett az egész történet és a színészek is nagyon jók voltak. Az utolsó 6 részt a barátnőmmel "maratonban" néztük végig. :-D

  VálaszTörlés
 28. Nagyon jó sorozat volt, imádtam minden másodpercét! Imádtam a szereplőket, a zenét, mindent... Köszönöm szépen a feliratokat!

  VálaszTörlés
 29. Kedves Bettina !
  Köszönöm szépen ennek a nagyon édes kis történetnek a fordítását nagyon tetszett élveztem minden percét .a remek fordításodnak ...Köszönöm Zsuzsianyu

  VálaszTörlés
 30. Most kezdtük el nézni ezt a sorozatot - igazán aranyos! :)
  Köszönöm a munkád! :]

  VálaszTörlés
 31. Köszönöm szépen a munkádat! Jó kis történet volt.

  VálaszTörlés
 32. Köszönöm a feliratokat. Élvezet volt nézni, hogy immár harmadik éve Choi Ji Woo a sokadik oldaláról mutatkozik meg. Szívmelengető történet, remek színészekkel, nézőbarát befejezés. Egy jó kis kikapcsolódáshoz nem hiányzott semmi. Még egyszer KÖSZÖNÖM.
  Üdv. negro53

  VálaszTörlés
 33. Szia, szeretném megköszönni, hogy fáradoztál vele és lefordítottad. Nem hittem, hogy tetszeni fog ez a dorama, de mégis :)
  Viszont nem tudtam végig nézni, mert a 13. és a 15. rész feliratát nem tudom letölteni, mert ezt írja ki:502 Bad Gateway
  Meg tudnád csinálni, hogy működjön a letöltés?

  VálaszTörlés
 34. Köszi most már sikerült letölteni a feliratokat :)

  VálaszTörlés
 35. Köszönöm szépen a teljes sorozat fordítását. :)

  VálaszTörlés