2015. június 24., szerda

The Four


Cím: The Four / Négyek / Shao Nian Si Da Ming Bu / 少年四大名捕
Részek száma: 44
Származási ország: Kína
Megjelenés éve: 2015
Műfaj: Fantasy, Kaland, Kosztümös, Romantikus
Fordításra szánt idő: Összeadva nagyjából 9 nap

Történet:
A történet négy kivételes férfiról szól (Hidegvérű, Vadász, Szívtelen, Vasmarkú), akik kiváló harcművészetük segítségével igyekeznek megdönteni a korrupciót, s helyreállítani az igazságot. Wen Ruian azonos című wuxia regénye alapján készült.

Főszereplők:
Zhang Han (Hidegvérű)
William Chan (Vadász)
Mao Zi Jun (Vasmarkú)
Yang Yang (Szívtelen)
Janine Chang (Chu Li Mo)
Emma Wu (Ling Yi Yi)


A feliratok innen tölthetők le:
The Four 01-44 (mappában)
Doramax-os verzióhoz átidőzített feliratok (azt az infót kaptam, hogy a MyAsianTV-s verzióhoz is jók a feliratok!)


Online pedig a Vikin nézhetitek a sorozatot:

34 megjegyzés:

  1. Szia!
    szeretném megkérdezni,hogy a The Four hány részes és hol lehet letölteni
    és köszönöm a forditásaidat :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Összesen 50 részes. Asiatorrents-en fent van: https://www.asiatorrents.me/index.php?page=torrent-details&id=82be50178ddb271692e09cb54455a34bd195e048 Viszont a regisztráció zárt és csak meghívóval működik. Sajnos nem vagyok ott tag.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Klára Neked sikerült a videó részek letöltése? Nekem sajnos nem jön össze.
      Üdv: Mara

      Törlés
    2. még nem töltöttem le a filmet csak ha meglesz hozzá végig a felirat

      Törlés
  4. Bettuska! Köszönöm a feliratokat!
    Az asiatorrenten pár nap múlva meglesz az 500 pontom, annyi kell egy meghívóhoz.
    Mivel az angol tudásom 0-la, segítséggel tudok meghívót küldeni.Segítséggel már küldtem másnak is, és sikerült neki felregisztrálni.Ha érdekel szívesen küldök.

    VálaszTörlés
  5. Betuska!
    Kérdezném, hogy letöltöttem a" The Four Complete HDTV 720p x264 NGB teljes sorozatot az At-ről, de nem jön össze a felirattal.Szeretném kérdezni, hogy melyik videókat kellene használnom.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm , most már jó!

    VálaszTörlés
  7. Ha esetleg nem jó az időzítés, egy kis csúsztatás segíthet, amit Subtitle Workshop-ban egész könnyen meg lehet oldani. :) Van benne egy kis óra ikon és azzal lehet előre-hátra tolni a feliratot az egész felirat kijelölése után.

    VálaszTörlés
  8. Szia Bettuska! Én a doramax264.com oldalról töltöttem le a részeket. Ott csak 44 részes a sorozat, valamint a vikin is 44 részes, ahol fordítod. Most melyik a jó? Az 50 v a 44 rész. Egyébként imádom ezt a sorozatot, és köszönöm a fordítását. Kitartást kívánok a végéig! Köszönettel: csilla0602

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 44 rész a helyes, én írtam véletlenül félre. :)

      Törlés
    2. Hogy sikerült letöltened a doramax-ról? Nekem nem megy.

      Törlés
  9. Bettina Kedves! Húú, nagyon nagy munkába kezdtél, imádom a kosztümös doramákat, köszönöm szépen az 1-14 rész feliratát. Egyenlőre még csak gyűjtögetek. Üdv.Ildikó

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szépen köszönöm az eddigi feliratokat. :-)

    VálaszTörlés
  11. Kedves Bettina!Először is köszönöm a feliratokat.Szeretném megkérdezni,hogy az Avistaz-on,hogy tölthetném le a The Fourt.Melyikhez passzol a felirat?Erika

    VálaszTörlés
  12. Kedvesd Bettina! Nagyön örülök, hogy elkezdted ennek a sorozatnak is a fordítását. Anyukámmal együtt nagyon szeretjük a kosztümös sorozatokat.
    A fordításaid nagyon jók. Köszönjük.
    Üdv, blazsekeva

    VálaszTörlés
  13. Köszönet az eddigi részek fordításáért..

    VálaszTörlés
  14. A four részeit is köszönöm szépen,még gyüjtögetek...Imádom a főszereplő férfit...:-)

    VálaszTörlés
  15. Kedves Bettuska!
    Szeretném a videókat letölteni a doramax-ról, de nem sikerült, tudnál ebben segíteni? Köszönettel: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rákattintasz egy rész linkjére, aztán vársz 15 másodpercet. A jobb felső sarokban megjelenik a "Skip this ad" felirat - katt rá! Utána rámész pl. a Zippyshare-es, legfelső link mellett a "Click here" feliratra. Utána: "Your preferred download link is ready! Click here to go to the page." mondatra kattintasz, majd az új ablakban a nagy "Download Now"-feliratú narancssárga gombra.

      Most be is linkeltem a Doramaxos oldalt. Én is leszedem majd a részeket, és megnézem, hogy mennyire stimmel a felirat. Elvileg létezett egy verzió, amihez jó, de nem emlékszem, melyikre írták. Meg hát az lenne a legjobb, ha teljesen RAW lenne, de a kínaiak szeretik a kínai feliratot beleégetni.

      Törlés
    2. Az első részt most megnéztem, ha már a letöltés menete miatt odajutottam, és annyira nem vészes az eltérés, úgyhogy valószínűleg helyre fogom tudni hozni. :)

      Törlés
  16. Szia kedves Bettuska ! ! !

    Hálásan köszönöm az eddigi feliratokat.

    VálaszTörlés
  17. Köszönöm ennek a sorozatnak is a feliratát nagyon izgalmas agy sorozat.Zhang Hant nagyon megkedveltem a boss and me ből ezért is keztem el nézni ezt a sorozatt de eddig még nembántam meg!Érdeklödve várom a folytatást.Üdv

    VálaszTörlés
  18. Kedves Bettuska!
    Vittem a fordításokat.Köszönöm szépen.Kezdek a kínai filmekre odafigyelni.Lehet,hogy online nézem,mert a doramax most például,csak körözget erősen.Holnap meglátom,mert jobb szeretem letöltögetni.Üdv.Magdimama

    VálaszTörlés
  19. Kedves Betti Köszönöm a feliratokat,jol és nagyon gyorsan forditasz.Szia blondy

    VálaszTörlés
  20. Szia kedves Bettuska ! ! !

    Hálásan köszönöm az utóbbi feliratokat.

    VálaszTörlés
  21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  22. Kedves Betti!
    Köszönöm a feliratokat! Segítséget szeretnék kérni a 14.és 35.részt nem tudom letölteni!A Doramaxrol nem tudom a MyAsianTVn meg fertőzött! Hátha valaki tud segíteni előre is köszönöm !

    VálaszTörlés
  23. Megnéztem Doramax-on, és működik a 14. rész letöltőlinkje is: http://www59.zippyshare.com/v/OGo9DFmH/file.html Ezt próbáltam, le is jött nagyon hamar.

    VálaszTörlés
  24. Köszönöm a feliratokat, begyűjtöttem őket!

    VálaszTörlés
  25. Kedves Betti!
    Nagyon köszönöm a segitséget

    VálaszTörlés
  26. Köszönöm í feliratokat! Torrent letöltési lehetőséget nem tudtok véletlenül, avistazon nem találtam, egyedül pár rész van fent a magyar oldalon de azt se seedeli senki sem, linken meg valamiért nem tudom letölteni mert csak a reklámokat dobálja. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos torrent elérhetőség nem létezik hozzá, legalábbis nem ehhez a verzióhoz. Az AT-s első részét megnéztem, és máshogy van vágva, ott nem 44 résszel szerepel a sorozat, és a feliratot sehogy se lehet hozzá passzítani. :( Az egyetlen lehetőség a részek letöltésére Vikin keresztül van a http://www.telechargerunevideo.com/en/ oldallal, ahová a részek linkjét kell beilleszteni, majd a kívánt minőségben letölteni őket (arra oda kell figyelni, hogy a minőségnél az Unknown ne szerepeljen, mert azt a verziót a VLC Player nem fogja lejátszani felirattal együtt, a GOM Player viszont igen).

      Törlés