2015. november 13., péntek

Monster Hunt (2015)

A mai napomat nagy kihívás elé állítottam. A napokban szörfölgettem az újabb filmek között, és megakadt a szemem a Monster Hunt borítóján látható cukiságokon. Utána jött a trailer, aztán egyből a letöltés, ma pedig úgy döntöttem, a fordítást is elvégzem, ami nem volt kis munka, mivel az időzítést is kipofozgattam, hogy olvashatóbbak legyenek a sorok.


A sánta főszereplő, Tianyin, a nagymamájával él egy kis faluban, ahol ő a polgármester. Két "férfias" hobbija a varrás és a főzés. Egy nap fura lények érkeznek a vendéglőjükbe, s az egyikük belehelyez egy tojást, mely a leendő szörny királyt foglalja magában. Érkezik persze egyből két szörnyvadász is, akik a pénz miatt pályáznak a szörnyekre. Az egyikük természetesen egy szép, fiatal lány, hogy valahonnan szerelmi szál is szárba szökkenhessen. ;)
Ennél többet nem is szeretnék elárulni a film történetéről..

Műfaját tekintve vígjáték, kaland és mese kategóriákba sorolnám.
Fiatalabbaknak is ajánlom, mert nagyjából öldöklésmentes, aranyos történet, aranyos kivitelezésben.

A feliratot innen tölthetitek le: Monster Hunt (2015)
A 7GB-os AT-ről letölthető verzióhoz biztos passzol (Monster.Hunt.2015.720p.BluRay.x264-WiKi)
Ncore-on is található belőle négyféle verzió, illetve egy darabolt verzió Doramaxon is.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a fordítást :D

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én szeretném megnézni, de az AT-t nem használom. Nem találom egyik olyan oldalon se, ahonnan filmeket lehet letölteni. Esetleg a VIKI-n nem lesz nézhető?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beillesztettem a leírásba a Doramaxos oldalát is, de négy részre vágva rakták fel. Sajnos csak nagy méretben jelent meg a film. Ha esetleg a családban valakinek van Ncore hozzáférése, ott is megtalálható háromféle verziója a filmnek.

      Törlés
    2. Jó volt a Doramax-os link, köszönöm szépen. Érdekes, hogy én is végiglapoztam itt, de nem hozta elő nekem a filmet. Már le is töltöttem, összefűztem, úgyhogy nézem is ma este. Köszönöm szépen!!!!

      Törlés
  3. Köszönöm szépen Bettuska a fordítást és az ncore-s ötletet.

    VálaszTörlés
  4. Ah, ez a történet nagyon édes volt, és tetszett a képi világa is. :D Annyira jó, hogy te ilyeneket lefordítasz, köszönöm szépen.

    Kiri

    VálaszTörlés