2015. november 5., csütörtök

Megújult a Viki

Érkezett már ezzel kapcsolatos kérdés hozzám, ezért - meg amúgy is - úgy döntöttem, hogy készítek egy kis ismertetőt a Viki új megjelenésével kapcsolatban, ami nagyban érinti a Channel-eket.

A Last csatornáján mutatom be az újdonságokat:

Amikor megnyitod egy sorozat csatornáját, ez a kép fogad:
Az "About" részben találhatod a sorozat történetének rövid leírását, és néhány alapadatot, alatta pedig a szereposztást ("Cast"). Ha itt a "See All"-ra kattintasz, a böngésző nem fogja kiadni a visszalépési lehetőséget, de lehetőségünk van "kiikszelni" a szereplők fényképes felsorolását, így visszajutunk a főoldalra.



A szereposztás alatt találjuk a sorozat fordításában résztvevő csapattagokat, akiknek a részletes listáját megtekinthetjük a csapatnévre kattintva.
Szintén az X-et megnyomva léphetünk vissza a főoldalra.

 A "See Contributor's Wall"-ra kattintva azt a fedlapot nézhetjük meg, ami régen automatikusan megjelent, ha pedig ezen végiggörgetünk, egyből a hozzászólás részhez jutunk, amihez most már nem kell külön fülre kattintani.

Az epizódokat most már nem a lap tetején középen, ha nem a sorozat poszterképe alatt, jobb oldalon találunk meg. Hátránya ennek az új elrendezésnek, hogy már nem tudjuk megnézni, hány százalékon áll egy bizonyos nyelvű felirat, csak úgy, ha elindítjuk a videót, és a választható nyelvek listáján megnézzük. Ha valakit érdekel, hogy egy sorozatot adott nyelven végigfordítottak-e, érdemes a legutolsó részt elindítani, mert ha az kész van, akkor valószínűleg a többi is. ^^
A klippeket és a trailer-eket az epizódok alatt találjátok meg.
Ha jól látom, sorozat ajánlók már nincsenek.

Egyelőre ennyire lenne. :) Bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, vagy ha kihagytam bármit, szívesen válaszolok, vagy utánakérdezek. :)

7 megjegyzés:

  1. Koszonom az osszefoglalt ismertetot!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a részletes ismertetőt. Hasznos lesz elmentettem, ha bénáznék kéznél legyen!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm a viki-s tájékoztatót, örülök neki, mert abszolút analfabéta voltam/vagyok hozzá. De a leírásod alapján tudtam követni a dolgokat. Megnézni ugyan nem tudom a videókat, mert az én számítógépem már nagyon öreg és valószinűleg nem bírja már, mert örökösen leragad, ezért szoktam külön letölteni a feliratokat és a videókat, majd külső winchesterre mentem és erről nézem tv-n. De okosabb lettem általad és ezt köszönöm szépen. Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a magyarázatot :-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a figyelmességed, hogy ilyen alapos tájékoztatót írtál. Sokat segítettél, mivel még mindig tanulgatom a használatát.
    Üdv.: mamoca

    VálaszTörlés
  6. Köszönet az ismertetőért...Kata58

    VálaszTörlés