2015. november 8., vasárnap

Love Buffet 01

Elkészítettem a Love Buffet 1. részének feliratát: Love Buffet 01
Vikin elérhető a sorozat.
Az 9,57 gigás AT-s verzióhoz elvileg jó a felirat, mivel ahhoz is a Viki-ről szerezték az angolt.
Doramaxon elég nagy a katyvasz videók ügyében, és a legtöbb link nem is működik sajnos. Nekem egyelőre az első rész felét sikerült leszednem. :D Ha valakinek sikerül nem torrentes letöltési lehetőséget találni, ami működik is, írjon, légyszi! :)


9 megjegyzés:

  1. Szia! Ezt találtam talán jó lesz. http://doramax264.com/12210/love-buffet-tw-drama-2011/

    VálaszTörlés
  2. Drága Bettuska! ezt a sorozatot fordítja PASTA-LOVE Love Buffet
    http://kaiti-team.gportal.hu/gindex.php?pg=36193373 de én minden fordításodnak tisztelettel örülök ...Köszönöm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én keresgéltem, de Google sajnos csak az Indás 2 részt adta ki, amit 2013-ban készített el valaki. Vegyük úgy, hogy ez úgyis Vikire készül! ^^

      Törlés
  3. Kedves Bettuska! Nekem megvannak a letöltött részek, kb 230Mb-osak. Csak az a baj, hogy a feliratot át kell időzíteni hozzá. Ha gondolod, akkor a részeket eltudom küldeni az email címedre. Mivel hogy már régen töltöttem le a sorozatot, így már nem tudom megmondani, hogy melyik oldalról való .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kaptam linket videókhoz, de máshogy vágták kicsit, mint a Vikin, ezért 20 perc után valamikor elkezd késni a felirat, én pedig ezzel nem tudok mit kezdeni sajnos. :(

      Törlés
  4. Szia! Ezt az oldalt találtam: http://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=47330-Love-Buffet-2010-Tayvan-Mp4-T-rk-e-Altyaz-l itt működnek a videók azt nem tudom, hogy a felirathoz jó-e, de szerintem érdemes lenne megnézned.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Kicsit fura, hogy török, de azért meg lehet találni a linkeket. :D

      Törlés
    2. Megnéztem közben, sajnos az első 20 perc környékéig stimmel, utána viszont késik a felirat. Valószínűleg a reklám miatti vágások hibájából. Egyébként AT-s verzió úgy néz ki, fel fog kerülni Megára.

      Törlés
  5. Bettuska! Én időzítettem a feliratot is hozzá. Ha kell elküldöm azt is. Valamint, ha ez segítség neked, akkor a többit is tudnám időzíteni ha kell.

    VálaszTörlés