2015. november 6., péntek

Cheo Yong: The Paranormal Detective 0/10




Cím: Cheo Yong: The Paranormal Detective /Cheo Yong: A Természetfeletti Nyomozó/
Részek száma: 10
Származási ország: Dél-Korea
Műfaj: Horror, krimi, természetfeletti
Megjelenés éve: 2014
Fordítás tervezett kezdete: A Last után, illetve közben, amennyiben beérem az angol feliratot.
*Megj.: A fordítás Viki-re készül, ahová nemrég került fel a sorozat, és sajnos Magyarországról nem is elérhető. Megkaptam az infót, hogy van már hozzá magyar felirat/égetett feliratos videó online, de attól még a Vikin nem terem ott csakúgy. ^^ Ha meg ott lefordítom, a feliratot magamnak úgyis elmentem. A részeket viszont csak ide teszem fel, FB csoportokban nem osztom meg.


Történet:
Yoon Cheo Yong nyomozó azzal a képességgel született, hogy látja a kísérteteket, és még kommunikál is velük. A rendőrség kötelékében számos eset megoldása során kamatoztathatta az adottságát. Munkájában a partnerére, Ha Sun Woo-ra, és egy gimnazista diák szellemére, Han Na Young-ra, támaszkodik.

Szereplők:
Oh Ji Ho
Oh Ji Eun
Yoo Min Kyu
Jun Hyo Sung
Yoo Seung Mok

5 megjegyzés:

  1. Szia! A Ehhez a sorozathoz már készült magyar felirat sohoney jóvoltából, aki feltette az indavideóra is a részeket. Viszont a 2. évadot nem tudom fordítja-e. Én inkább annak a magyar feliratára szavazok. :)
    http://mykorea-hu.webnode.hu/products/ghost-seeing-detective-cheo-yong/

    VálaszTörlés
  2. én is inkább a második évadot szeretném ha lehetne mert az első évad nagyon tetszett kíváncsi lennék mi lesz a folytatásban

    VálaszTörlés
  3. Gondold meg, én is inkább a 2. évadot preferálom, az elsőt csak időzíteni kellene a Viki-hez, természetesen megbeszélve a tulajjal. Mostanában nagyon sok fordítás készül el kétszer-háromszor, holott annyi jó sorozat van. Bocs, hogy beleszólok, csak leírtam a véleményem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt csak Viki-re fogom fordítani, de biztos, hogy nem mostanában. Ott nem lehet feliratot feltölteni, hanem be kell gépelni, illetve soronként bemásolgatni, ha valaki saját feliratát szeretné "felrakni". Ha a sorozat fordítója vállalná, szívesen felvenném hozzá, de Magyarországról nem elérhető, így csak QC-sok tudnának hozzáférni. Azért is jegelem egyelőre, mert van bőven más fordítani való (amihez nincs "szinkronfordító"), az tény. ^^

      Törlés