2015. október 27., kedd

Egy kis helyzetjelentés

Moon River: Vikin a sorozat 30 részes lesz. A részek száma 'forrásonként' eltérő lehet a vágások miatt. Ma olvastam, hogy a Vikis verzió 30 részes lesz, és azok szerint, akik máshol is látták, ez az opció kínálja a legérthetőbb történetvezetést.
Jelenleg a 24. résszel készültem el, a 26. részig az angol felirat is készen áll.

Last: 16-ból 5 rész van kész, az angol felirattal is kicsit igyekezni fognak (már csak 3 van hátra nekik).

Bromance: Heti egy rész jelenik meg belőle. A Moon River befejezéséig nem ígérem, hogy én is minden héten lefordítom az új részt, de mivel egy igen izgalmas drámának mutatkozik, mindenképp élvonalban lesz. :>

Teddy Go!: Valószínűleg nem fogom rendszeresen fordítani, mivel a részek amúgy is rövidek, és hát a sorozat se lesz valami hosszú. Amikor épp kedvet kapok hozzá, és lesz egy kis üresjáratom, akkor valószínűleg több részt fogok fordítani egyszerre, mint ahogy a Mysterious Summer-nél is tettem.

Hosszú kínai sorozatok: A Moon River végéig valószínűleg nem nyúlok még hozzájuk.

Six Flying Dragons: A szavazás jelenlegi állás szerint még egy ideig valószínűleg nem kezdek hozzá, bár elég lassan jönnek ki a részei, és valaki valamivel bogarat ültetett a fülembe. :P

Love Buffet: Szintén vár a Moon River végéig.

Bubblegum: Megjelent az első rész, az angol felirat is kijött hozzá. A Vikin sajnos nem lesz fent, ugyanis egy másik (meg nem nevezett) oldal kizárólagos vetítési jogot vásárolt az összes TVN drámára az elkövetkezendő néhány évre. Nem tartom kizártnak, hogy esetleg lesz Indavideós verziója, amennyiben nem ütközöm ismét technikai problémákba.

Sassy Go Go: Cintus elkészült már az 5. résszel, úgyhogy még ma fel fogom rakni. ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése