2016. január 21., csütörtök

Brománc 14.



Ahogy már előzetesen is említettem, az elmúlt négy napom nagyon sűrű volt. Sokat dolgoztam, más dolgok is történtek, amik kimerítettek. Ma délig aludtam, de utána némiképp felfrissülve állhattam neki a Bromance 14. része feliratának. Biztos láttátok már vagy háromszor a megjelenése óta, de azért remélem, valaki még hasznát veszi a feliratnak. :P
Ebben az epizódban várható többek közt rengeteg csók, esküvői fotózás, kiskutya, nyuszika és egy gyanús mandzsettagomb.

Felirat: Bromance 14
Online: Viki

7 megjegyzés:

  1. Jaj, de nagyon köszönöm, Bettuska!!! Nagyon vártam már! Egy ilyen szép és szenvedélyes részt csak anyanyelven lehet igazán élvezni.

    VálaszTörlés
  2. Hálásan köszönöm, Bettuska! ♥ Egyetértek Carmival, akárhányszor is láttuk, magyar felirattal az IGAZI! :) 22:20-tól 28:20-ig azt a jelenetet én csak úgy hívom, a hatperces csók. :))
    Itt a 15-ös új előzetese, hátha még nem látta valaki:
    https://www.youtube.com/watch?v=Iew9pnGdDvM
    Andi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon, de nagyon szépen köszönöm e szuper sorihoz a feliratot!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök a 14. rész feliratának! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Bettuska nagyon aranyos vagy kívülről-belülről egyaránt. A fotón és a fordításaid révén egyaránt lenyűgözöl bennünket. Hála és köszönet, hogy a szabadidődet a fordításra fordítod. Pécsett már van hó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán egy napig, ha volt. Számíthatunk rá? :D

      Törlés
  6. Bettuska Kedves!

    Nagyon szépen köszönöm a Brománc 14. és a Csodás titok 6. részének a feliratát. Izgatottan várom a Brománc végét, hogy majd maratonban tudjam nézni:-)) Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés