2017. június 12., hétfő

Változások

Továbbra is ritkán frissítem a blogom, úgyhogy itt egy átfogó "jelentés" a történtekről és a várható dolgokról.

A The Legend of Chusen 1. évadának a vége felé közeledek, és természetesen a 2. évadot is le fogom fordítani. A szűkös szabadidőm miatt egyszerre egy sorozatot fogok fordítani továbbra is, maximum filmnek állok neki közben, ha találok olyat, ami nagyon jó, és más nem akarja fordítani.

Technikai okok miatt szüneteltetett fordítások:
- Demon Girl - a mai napig sem készült hozzá el végig az angol fordítás, és már 2. évada is megjelent. Akármennyire sajnálom is, mert elbűvölő sorozat, akkor se tudom folytatni, és nincs is értelme így.
- The Legend of the Ancient Sword: Viki licensze megszűnt, a sorozatot törölték, én viszont sokszor nem tudom a saját gépemet fordításra használni, így hiába töltöm le, tehát egyelőre ezt se folytatom. Ugyanezért nem folytatom a Greenhill Fox Legend-et sem tovább (letöltöttem végig, de hiába, ha nem férek hozzá a laptopomhoz olyankor, amikor tudnék fordítani), meg úgyis csak 2 rész készült el belőle..
- Heirs From Another Star: Az angol felirat hiányos, nincs ellenőrizve még mindig. (Ha más fordítani mégis vállalná így, akkor csak tessék!)

Ha nyáron megjelenik és Viki licenszet kap a Phoenix Warriors, akkor az fogja követni a Chusen-t. Amennyiben nem, akkor nagy valószínűséggel a The Disguiser-t veszem elő a maradék 3 félbehagyott közül. Ha a Behind Your Smile-ra lenne más fordító jelentkező, szívesen átadnám, úgyis alig kezdtem bele, és sokan várnak feliratra (már hónapokkal ezelőtt is felkínáltam ugyanezt a lehetőséget, de még nem volt rá jelentkező). A Miss Rose-t is átadnám, mert modern sorozathoz annyira nem fűlik a fogam mostanában, pedig az egész jó kis romantikus vígjáték.

A türelmeseknek köszönöm a türelmét és megértését!

3 megjegyzés:

  1. Bettuska, ha véletlenül a Phoenix W.nem kap licenszt nem forditanád másik változatát pl.az Avistásat, mivel nagyon jónak igérkezik a sorozat.Nagyon köszi a Chusen részeket nagyon begyorsultál.A mostani részek nagyon izgalmasak.Szia Zoltán

    VálaszTörlés
  2. Igen, most szabin vagyok, úgyhogy a héten tudok haladni vele rendesen, ha minden jól megy. ^^ A Phoenix Warriors még nem jelent meg, úgyhogy nem tudom, milyen verzió lesz hozzá. Már gondolkodom rajta, hogy a laptopom átköltöztetem az étterembe hétköznap, és akkor az se gond, ha nincs Vikin. SB-re valószínűleg úgyis felkerül, ott meg lehet akkor online is nézni majd. Ha a PW nem jön össze, akkor is van más ötletem is. ;)

    VálaszTörlés
  3. Bettuska,köszönöm a Chusen forditását hisz már csak egy rész és vége.Esetleg van informáciod hogy a PW mikor kerül adásba.én nem találtam szinte semmit.Ja és gondolkodtál már a Tribes And Empires soriról,aug.30-án indul és nagyon hasonló mint a PW.Szia Zoltán

    VálaszTörlés