The Disguiser 3/41


Cím: The Disguiser / 伪装者 / Álca
Származási ország: Kína
Megjelenés éve: 2015
Részek száma: 41
Műfaj: Akció, Kaland, Dráma, Történelmi, Háborús

Történet:
Kína japán megszállása idején egy fiatal férfit elrabol egy hatalmas szervezet, hogy kiképezzék kémnek.
Ming Tai (Hu Ge) a Ming család legfijabb, legnaivabb tagja, Wang Tian Feng (Liu Yi Jun), a hatalmas Kuomintang szervezet vezetője, mégis felfigyel képességeire, így kiképzi kémnek. Tai a szervezetnél a "Skorpió" álnevet kapja, és Yu Man Li-vel (Song Yi) együtt beépítik őket a kommunisták közé. Tai legidősebb, örökbefogadott bátyja, Ming Lou (Jin Dong) szintén a Kuo Min Tang-gal, a kommunistákkal és az új kormánnyal kapcsolatban álló titkos ügynök, de rejtély marad, kihez is köti igazából hűség. Ming Cheng (Wang Kai) a bátyja szárnysegédjeként szolgál. Lánytestvérük, Ming Jing (Liu Min Tao) igyekszik megóvni Tai-t a politika veszélyes arénájától, de kísérlete kudarcba fullad.
Tai a fivéreivel karöltve vajon képes lesz az ellenség megtörésére, véget vetve ezzel a japán megszállásnak?
A "The Disguiser" ("Álca") egy 2015-ös kínai sorozat, mely Li Xui rendezésében, és a "The Spy War on Shanghai Beach" ("Kémháború Sanghaj partjain") című Zhang Yong regény alapján készült.

Főszereplők:
Hu Ge (Ming Tai)
Jin Dong (Ming Lou)
Liu Min Tao (Ming Jing)
Wang Kai (Ah Cheng)
Wang Ou (Wang Man Chun)
Guo Xiao Feng (Li Shu)
Wang Zheng (Guo Qi Yun)
Gao Xin (Zhang Yue Yin)
Liu Yi Jun (Wang Tian Feng)
Song Yi (Yu Man Li)

Felirat:

Online:

11 megjegyzés:

 1. Nagyon boldog vagyok hogy ismét egy ilyen izgalmas sorozatot választottál. Köszönöm a felirat letöltésének lehetőségét, és azt is hogy az online megnézés lehetőségét is "közölted". Egy kérdésem lenne a filmet (sorozatot) honnan lehetne letölteni, mert eddig nem sikerült megtalálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel az oldallal le lehet tölteni Vikiről az epizódokat: http://www.telechargerunevideo.com/en/ (Adott epizód linkjét kell bemásolni, kiválasztani a kívánt minőséget, konvertálni, majd letölteni.) Torrent linket nem tudok hozzá, AT-n sajnos 48 részes verzió van fent, ahhoz pedig nem jó a felirat.

   Törlés
 2. Köszönöm a fordítást.köszönöm,hogy mindig megadod a film letöltésének lehetőségét.Már egész belejöttem.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm ennek a filmnek a fordítását ,két kedvencem is játszik benne ,és eddig még csak kosztümös filmben láttam őket,nagyon kiváncsi vagyok ,hogy milyen lesz !!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Betti!Nagy öröm ,hogy fordítod ezt a sorozatot.Köszönöm az első rész feliratát.Üdv:Paggy

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a 2. rész feliratát is.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszönöm az első két rész feliratát.

  VálaszTörlés
 7. Bettuska! A sorozat fordításáról teljesen letettél mert elment a kedved tőle, vagy csak hátrébb került a fordítandók sorában? Az eddigieket köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tettem le róla, de egyelőre nem tudok 1-2 sorozatnál többre koncentrálni. Addig nem folytatok mást (csak a Chusen-t és a Proud of Love 2-t), amíg a Doctor Kim-et be nem fejeztem, utána pedig a már megkezdettekből választok majd. Így legalább valami be is lesz fejezve. Sajnos az új munkám miatt nincs több időm a fordításra. :(

   Törlés
 8. Bettuska! Köszönöm válaszodat. Akkor őrzöm tovább a sorozatot.

  VálaszTörlés
 9. Betti, minekután láttam, hogy lejegelted ezt a sorozatot, én szívesen újra fordítanám. Az első résszel el is készültem, amikor észrevettem, hogy te elkezdted.

  Ide is írok neked, mert ez van megadva az ázsiékkövein. Én a 48 részes HDTV verziót szeretném lefordítani, Ez van meg felirattal.

  VálaszTörlés