Oh Hae Young Again 3/18 EJTVE


Cím: Another Miss Oh / Oh Hae Young Again
Származási ország: Dél-Korea
Műfaj: Természetfeletti
Részek száma: 16+2 (nézettség miatt meghosszabbították ^^)
Vetítés kezdete:2016.  május 2.

Történet:
Mi tennél, ha létezne még egy ember ugyanazzal a névvel, mint te, s sosem lennél képes menekülni az árnyékából?
Oh Hae Young (Seo Hyun Jin) menedzser asszisztensként dolgozik egy hatalmas élelmezési cégnél, de van ott "még egy" Oh Hae Young (Jun Hye Bin), aki csoportvezető, és persze folyton összekeverik vele. A káoszt tovább bonyolítja, hogy egy iskolába jártak, de a "másik" volt a szebb, az okosabb és a népszerűb.
Park Do Kyung (Eric Mun) egy filmes cég hangmérnöke. Egyszer csak képessé válik a jövőbe tekinteni, és sorsa összefonódik a két Oh Hae Young-éval.


Szereplők:
Eric Mun
Jeon Hye Bin
Seo Hyun Jin
Kim Ji Suk

Feliratok:
Oh Hae Young Again 01-03

Videók:
1. rész
2. rész
3. rész

Inda:
1. rész
2. rész
3. rész

A folytatást a RomeoSub-nál találjátok majd meg.

24 megjegyzés:

 1. Jól hangzik. Köszönöm, hogy betervezted. Én biztosan itt leszek veled. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönöm az első részt :-)

  VálaszTörlés
 3. Csatlakozom a köszönetet mondókhoz.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a 2. részt. Tetszik a sorozat :-D

  VálaszTörlés
 5. Bettuska,
  Én mindig csatlakozom a fordításaidhoz, melyeket előre is köszönök. Nagyon aktív vagy - hál'Istennek!
  További szép estét.
  onna

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a 3. részt, ez nagyon gyors volt. :-D

  VálaszTörlés
 7. Bettuska, köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot. Nagyon jó választás volt. Nemcsak Eric miatt (őérte rajongani lehet doszt), hanem maga a történet és a beszólások is eszméletlen jók. Gondolom ebben nagy részed van Neked, hogy ilyen jó a szöveg. Ma három részt megnézem és - bár éjfél már jócskán elmúlt, istuccse reggelig elnézem volna még tovább.

  VálaszTörlés
 8. És most bukkantam rá, hogy a női főszereplő, az átlagos volt a King's Daughter, Soo Baek Hyang-ja. Nagyon jó színésznő, itt alig ismertem rá.

  VálaszTörlés
 9. Nagyon élveztem, még most is a hatása alatt vagyok és jókat nevetek egy-egy jeleneten. Pont ilyen filmre vágytam. Ahogy megjelenik az effekt mester törülközővel a derekán és a csaj pofátlanul szétnéz a lakásában és amikor meglátja, eltátja a száját: -Azta!

  VálaszTörlés
 10. Igen, a sorozat érdekessége, hogy sok színész kosztümös drámákban játszik belőle. Koreában pedig akkora népszerűségre lelt, hogy 16 helyett 18 részesre bővítették. ^^

  VálaszTörlés
 11. ez jó hír Bettuska!
  és neked is dobogósod a fordításaid között??
  ;-)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon szívelem Eriket. Ahogy a durci magányos, becsapott fazonból jó kedélyű, felszabadult alakká válik. De a csajszi is. S figyeld meg, az ellenlábas fokozatosan le fog épülni és már nem lesz olyan szép. Csak nehogy azzal jöjjenek, hogy azért nem jelent meg az esküvőjén és azért tűnt el egy évig, mert beteg lett?

  VálaszTörlés
 13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 14. Szia Bettuska,
  Bár jobban tudnék angolul! Megnéztem a 11.részig. Nagyon jó, persze csak találgatom a szöveget, időnként meg szótározom, de az effektekkel jól meg lehet sejdíteni, miről is beszélnek. A hangmester szerepében Erik tündérien macsós.

  VálaszTörlés
 15. Kedves Bettuska!
  Nagyon köszönöm, hogy ezt a sorozatot (is) fordítod, remélem nem teszed a dobottak közé. Nagyon várom a folytataást, további jó munkát és nagyon köszönöm.

  VálaszTörlés
 16. Bettuska, most akadtam rá hogy fordítod ezt a sorozatot,,Az eddigiek begyűjtve amit nagyon köszönök és követlek ezzel a sorozattal!!

  VálaszTörlés
 17. Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod tök szuper már alig várom a kövi részt.

  VálaszTörlés
 18. Szia Bettuska! Megnéztem én is az első három részt, és nagyon tetszik! Nagyon várom a folytatást. Tudom, hogy mostanában más elfoglaltságod van, várok türelmesen.

  VálaszTörlés
 19. Köszönöm, hogy fordítod ezt a remek sorozatot! :D

  VálaszTörlés
 20. tervezetet lehetne kapni? választ? teljesen leállt ez a sorozat? gyakran benézek, de nem látok Bettina beírást ehhez a poszthoz:-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Több helyre is írtam már, hogy nem nagyon volt időm fordítani, úgy egyáltalán semmit (Pécs és Nyíregyháza között ingázok június óta, havonta kétszer). Vagyis nemcsak az idővel volt gond, hanem a sok magánéleti változás nagyon stresszessé tett, koncentrálni se tudtam. Már kérdezgettem, nem akarja-e valaki átvállalni a sorozatot, de senki egyelőre. Nem tudom megmondani, mikor fogom fordítani, mert még mindig sok a bizonytalanság, és inkább azokkal foglalkozom, amikben már sokkal előrébb járok, hogy legalább azok legyenek befejezve.

   Törlés
 21. oké, ezeket olvastam, és mindent megértek. de látom az új terveket is, ezért kérdeztem rá ERRE konkrétan, hogy mi a sorsa, mire számíthatunk, vagy nem. mert lezártad magadban. anno mikor kezdted, egyszerre indítottátok más -nem vikis-fordítóval, de mert Te is csináltad, ott dobták a fordítást. most két szék között a padlora ültünk. kár a sorozatért. mondom, nem a magánéleti gondokról vár senki beszámolót, csak egy igen-nem; esetleg ősszel felveszem, vagy máris dobom. ennyi a kommunikálási vágy. párbeszéd a sorozatról.
  köszönöm, h válaszoltál.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Közben született megoldás, a RomeoSub átvállalja a folytatást.

   Törlés
 22. De örülök Bettuska, én is éppen erre akartam rákérdezni, de akkor megyek tovább a RomeoSub oldalára. Egyébként nagyon tetszik, itt a gépemen az egész sori, ezért keresem a feliratot.

  VálaszTörlés