2016. március 16., szerda

Madám Antoine VÉGE


Kedves Fiúk és Lányok! 
Két jó hírrel is szolgálhatok. Az egyik az, hogy ma reggel sikerült olyan villám sebességre kapcsolnom, amit még Flash is megirigyelne tőlem, így elkészültem időben a Madame Antoine befejező részének feliratával. Várom a véleményeket a sorozatról. ^^ Tudom, hogy a kezdeti lendület, majd csillapodás után sokan elvesztették iránta az érdeklődést, nekem azért tetszett, és nem bántam meg, hogy időt fordítottam a fordítására. (xD)
A másik örömhírem pedig az, hogy nagyon úgy néz ki (a Twitter) szerint, hogy megvan a Ms. Temper and Nam Jung Gi licensze, bár a régiókról egyelőre még nincs hír. Ha minden jól megy, ugyanúgy megkapja, mint a Madame Antoine, elvégre egyazon adó is sugározta őket. :P

Találkozunk a többi sorozatnál! ;)

13 megjegyzés:

  1. Bettuska Kedves!

    Köszönöm szépen a Madam.....teljes fordítását és a munkádat, valamint a letöltési lehetőséget. Most majd én is elkezdek maratonozni. Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  2. Szia Bettuska.
    Nagyon koszonom a forditast es a minosegi munkadat.
    Udv Kispocok84

    VálaszTörlés
  3. Kedves Bettuska!
    Köszönöm ennek a kedves sorozatnak a fordítását. Minden percét élveztem. S hogy mi a tanulság? Persze fontos dolog a tudomány, de egy kis beleérző képesség, hatalmas empátia, és sok sok szeretet nélkül mindez nem sokat ér. További munkáidhoz sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Újra szeretném megköszönni a munkádat!!
    Nekem a sorozat tetszett, örömmel néztem minden részét. Han Ye-Seul játéka tetszett a legjobban, végig jó volt, különösen, amikor jósolt. Mindegyik párkapcsolatban volt érdekesség, tanulság, okulni való dolog. Nekem az a legfontosabb, hogy a történet végén lenyugodjanak az érzelmek, ne történjen szomorú befejezés. Itt minden szépen lezárult.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Bettuska!
    Köszönöm a munkádat!Eddig gyűjtögettem, most jöhet a maraton!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen a 16. részt :)
    És a gyors remek munkádat :) :) :)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Bettuska! Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását. Alapjában tetszett a sorozat, bár egy másik főszereplő dokit jobban el tudtam volna képzelni. Az öccsét nagyon bírtam, ahogy segített a doktornőnek. Nagyon meghatódtam, mikor a kórteremben az előadásával felvidította a doktornőt. Így még én is jobban elviseltem volna a kemot. A jósnő aranyos volt és a fiatal párocska is. További kitartást a többi munkádhoz!♥♥♥

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Köszönöm szépen a fáradozásodat ! Listámra vettem a sorozatot, mielőbb meg fogom nézni.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szépen köszönöm a fordítást :D :D

    VálaszTörlés
  11. Időnként idegesített ez a "húzd meg - ereszd meg", és egy kicsit eltúlzottnak találtam a dokinő és az öcsi kapcsolatát, de összességében örülök, hogy láttam.
    Köszönöm a gyors és precíz munkát!

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm a teljes sorzatot! :) Volt egy bája a sorozatnak, persze alapvetően a sablontémákból építkezett, de nagyon ügyesen... hiszen pszichológiát is taunltunk közben. Nagyon precíz és remek lett a felirat, de nálam nem lett kedvenc, pedig szimpatikusak voltak a szereplők. Mindenesetre aki egy romantikus, könnyű limonádéra vágyik annak csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Bettuska,
    Köszönöm a Madam Antoine fordítását, jó gyors és precíz voltál. Nem tehetek róla, engem a jósnő idegesített: nemcsak mert szélhámos volt, de ugyanúgy elhagyta a gyerekét mint a szegény dokit az anyja. Nem tudtam elhinni róla, hogy képes beleszeretni valaki, mert olyan pimasz természete volt. Szegény dokinkat túl gyerekes külsejűnek találtam, persze attól még lehet csoda képességű tudós ilyen fiatalon és persze lehet szerelmes is, mert ha a nyíl eltalálja, neki annyi. És eltalálta szegényt pont egy olyan megátalkodott személyiségű nő, aki örülhetett volna a kinézete alapján, hogy valaki kísérletezik vele és rámozdít férfiakat és rá is mozdul végre valaki. Ehelyett még neki állt feljebb: képtelen volt adott pillanatban egy ölelésre, de elvárta, hogy mindig őneki legyen igaza és persze nem ismerte fel az igazán szerelmes érzéseit, csak a magáét hajtogatta. Tetszett a hug és annak párja, no meg persze csúcs volt az öcsike és a nagymama korú lelkitársa.

    VálaszTörlés