2015. július 31., péntek

Happy 300 Days (FULL)

Online megtekinthető a Vikin ide kattintva.

Feliratok: Happy 300 Days 1-15 


Cím: Happy 300 Days
Származási ország: Tajvan
Részek száma: 15
Műfaj: Romantikus, Vígjáték
Megjelenés éve: 2013

Történet:
Vajon abban is lehet valami jó, ha hirtelen megtudod, hogy terhes vagy, miután szakítottatok a barátoddal? Miután Chen Ya Ting (Chen Yi Rong) megkapja a hírt váratlan állapotáról, úgy dönt, hogy visszaköltözik szülővárosába és ott szüli meg a babát. Ott találkozik három férfival - Qi Tian-nel (Kingone Wang), Zhang Yao Yang-gal (Xie Kun Da) és Ding Hao Quan-nal (Zhuang Kai Xun) – akiket mind személyes problémáik sodortak a városba, és mind Ya Ting születendő gyermekének apjává akarnak válni. Vajon mihez kezd Ya Ting?

Főszereplők:
Kingone Wang (Qi Tian)
Tammy Chen (Chen Ya Ting)
Xie Kun Da (Zhang Yao YAng)
Zhuang Kai Xun (Ding Hao Quan)
Gina Lin (Qi Tian volt barátnője)

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást, és hogy ezáltal megakadt a szemem ezen a sorozaton. A 6. résznél járok és be kell vallanom, hogy megszerettem. Leginkább a tervező fickót és a dokit kedvelem, mindkettejüket leginkább az orgánumuk miatt. (Nem néztem még utána, de Tajvanon talán nem divat az utószinkronizálás, úgyhogy feltételezem, az arcuk és a hangjuk a valóságban is összetartozik.) Igazán meglepő számomra, hogy a kellemes hangjuk mellé még ráadásul nem a manapság divatos kislányos arc párosul, hanem karakteresebb férfiarc. Igazán kellemes kikapcsolódást nyújt.
    Köszönöm még egyszer.

    dabdi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Bettuska!
    Kérhet segítséget ehhez a fordításhoz honnan lehet videót letölteni, mert az AvistaZ-n lévő 540p-os verzió sajnos nem passzol hozzá. Igazából én torrentezni szeretek, ha ilyet tudnál ajánlani nagyon megköszönöm. Üdvözlettel: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tervezem átigazítani, mert torrentet feltölteni nem igazán szoktam, passzoló részeket pedig csak Vikiről leszedni és valami direkt letöltő oldalra tudnám felrakni.

      Törlés
  3. Kedves Bettuska!
    Akkor most mi a megoldás, várjak amíg feltöltöd direkt oldalra? Azt nem lehet tudni, hogy a Vikin milyen verzióhoz vannak a feliratok, ezt már valahol hallottam. Igazság szerint én nem szeretem az online nézést mert én külső tárolóra szoktam áttenni a nézni valót és a nagy komoly TV-n szoktam megnézni a filmeket. 120 cm igazi moziélmény. Én ilyen igényes vagyok, bocsánat, nem akartam hivalkodónak tűnni, de ez az igazság. a feliratok sokkal nagyobbak, és nem fárad el a szemem olyan hamar, mert sokat szoktam maratonozni. Egyébként nem régen fedeztem fel az oldaladat, és nagyon megkedveltem a munkáidat.Csodálom a tempódat, hogy egyszerre ennyi filmet fordítasz. A The Fourt is várom, hogy kész legyen, mert az egyik kedvencem van benne /Zhang Han/.Egy szóval minden napi vendég vagyok nálad. Kicsit hosszúra sikeredett ez a bejegyzés, remélem nem lesz gond, hogy több témában is írta. Még egyszer köszönet és várom mielőbbi válaszod a megoldással? Marcsi

    VálaszTörlés
  4. Kedves Bettuska, most vittem a happy 3oo days c. dorama feliratát..köszönet a fordításért! Kata58!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Bettuska, most vittem a happy 3oo days c. dorama feliratát..köszönet a fordításért! Kata58!

    VálaszTörlés